Waarom kan een zakelijke lening een aantrekkelijk alternatief zijn voor grote bedrijven?

Wat als uw financiële coördinator (FC) nooit meer te maken krijgt met traag betalende patiënten? De cashflow zou gezond en consistent zijn, je zou genoeg geld hebben om te investeren in je bedrijf, en je zou haar stressniveau en dat van jou verlagen. Zou u geïnteresseerd zijn in een manier om dit te laten gebeuren? Dan zijn er genoeg adviseurs die je kunnen helpen bij een zakelijke lening.

Voor veel orthodontische praktijken is de realiteit dat sommige patiënten uw onbetaalde verklaring behandelen alsof het een gratis lening is. Ze ontslaan telefoontjes en brieven, onderhandelen met uw FC en dreigen u te melden bij de ADA voor ‘achterlating’ wanneer ze zeggen dat de behandeling moet worden stopgezet. Ze zullen dit allemaal doen wanneer ze besluiten om na 60, 90, 120 dagen of langer te betalen. Maar er is een bewezen manier om sneller en op een consistente basis betaald te worden.

Zakelijke leningen afsluiten is een goed plan

Hier zijn enkele cijfers die u moet overwegen. Na 60 dagen neemt de kans op inning van openstaande facturen aanzienlijk af. Volgens de Vereniging van commerciële incassobureaus heeft u slechts een kans van 69,6% om na 90 dagen te incasseren en na zes maanden daalt deze kans tot 52,1%.

Denk aan de voordelen van een goed werkend incassosysteem:

  1. U bespaart bedrijfstijd en middelen
  2. U verhoogt uw vorderingen elke maand
  3. Uw cashflow verbetert
  4. Uw bedrijf wordt winstgevender

Er zijn genoeg financieel experts die bedrijven helpen bij geld lenen

Een ervaren Management Consultant kan u helpen uw cashflow te verbeteren. Door een systeem te implementeren dat werkt, voorkomt u onaangename uitwisselingen tussen u, uw team en patiënten over delinquente rekeningen wanneer zij op kantoor zijn voor periodieke aanpassingen. Van één ding kunt u zeker zijn, en dat is dat u geen verwijzingen krijgt van een patiënt wiens account delinquent is. U zult negatieve opmerkingen krijgen over u en uw praktijk, zeker.